Αντσελότι για Κούμαν: “Δεν έπρεπε να το βιώσει αυτό, αισθάνομαι άσχημα” (video)

Μεγάλη η πίεση που δέχεται ο Ρόναλτ Κούμαν μετά και την ήττα στο Ελ Κλάσικο (24/10) μέσα στο Καμπ Νου με 1-2 αφού ο κόσμος ζητά επίμονα να απολυθεί ρίχνοντας επάνω του της ευθύνες για την τραγική κατάσταση της ομάδας.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ρεάλ μια μερίδα οπαδών επιτέθηκε στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε σπίτι, περιστατικό που καταδικάστηκε από τον σύλλογο αλλά και τον αντίπαλο τεχνικό Κάρλο Αντζελότι!

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός των “Μερένγχες” στήριξε τον συνάδελφο του αναφέροντας πως δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε έξω από το Καμπ Νου, απογοητευμένος για τον τρόπο που συμπεριφέρεται οι κοινωνία στις μέρες μας.

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για εκείνον, δεν θα έπρεπε να το βιώσει όλο αυτό. Είναι κι εκείνοςάνθρωπος που απλά κάνει το επάγγελμα του προπονητή.

Αυτή η παντελής έλλειψη σεβασμού είναι πρόβλημα της κοινωνίας μας. Δεχόμαστε την κριτική, όμως δεν θα πρέπει να δεχόμαστε την έλλειψη σεβασμού. Όταν ήμουν μικρός μου είχαν μάθει ότι για να σε σέβεται κάποιος, πρέπει να σέβεσαι κι εσύ…»

Related Posts

Follow Us

SOCIAL