Αμπράμοβιτς: “Με πονά που φεύγω, αλλά είναι η καλύτερη στιγμή” (pic)

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει τελικά μεγάλες επιπτώσεις στην Τσέλσι, αφού ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές του κλαμπ, το οποίο είχε αγοράσει το 2003. Τέλος εποχής, επομένως, για τους Λονδρέζους, οι οποίοι στα σχεδόν 20 χρόνια του Ρώσου μεγιστάνα πανηγύρισαν την κατάκτηση πρωταθλημάτων, κυπέλλων και φυσικά δύο Champions League.

Πριν λίγες μέρες ο Αμπράμοβιτς είχε ανακοινώσει ότι αφήνει τον έλεγχο του κλαμπ στους ανθρώπους που τρέχουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Τσέλσι, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν ρεπορτάζ που τον ήθελαν να σκέφτεται σοβαρά την πώληση, αφού υπάρχουν προτάσεις από ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά ο Ρώσος μεγιστάνας αναφέρει:

«Πάντοτε έπαιρνα αποφάσεις με το συμφέρον του συλλόγου πάνω απ’ όλα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποφάσισα να πουλήσω την ομάδα, καθώς πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο γι’ αυτήν, τους οπαδούς, τους εργαζομένους, τους χορηγούς και τους συνεργάτες μας.

Η πώληση δεν θα είναι άμεση αλλά θα ακολουθηθεί διαδικασία. Δεν θα ζητήσω επιστροφή των δανείων. Ποτέ δεν ήταν θέμα χρημάτων αλλά καθαρού πάθους για το ποδόσφαιρο και την ομάδα. Έδωσα την οδηγία να δημιουργηθεί ένας φιλανθρωπικός οργανισμός όπου θα δοθούν ποσά από την πώληση. Ο οργανισμός θα βοηθήσει τα θύματα του πολέμου της Ουκρανίας.

Αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα, με πονά να φεύγω με αυτόν τον τρόπο. Αλλά πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να βρεθώ μια τελευταία φορά στο “Stamford Bridge” για να σας αποχαιρετήσω προσωπικά. Ήταν προνόμιο ζωής να είμαι κομμάτι της Τσέλσι και είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε».

Recent Posts

Follow Us

SOCIAL