Έκτακτη συνάντηση των 19 της Πρέμιερ λόγο Νιούκασλ!

Τσουνάμι εξελίξεων εν όψει στην Premier League ως απόρροια των τελευταίων διοικητικών εξελίξεων στη Νιούκαστλ και τη μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας στον Πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Όπως μεταδίδει ο «Guardian», αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονος εκνευρισμός στις υπόλοιπες 19 ομάδες της κατηγορίας και έχουν ήδη εκφράσει τα παράπονά τους στη διοργανώτρια αρχή και ήδη πίεζουν για την πραγματοποίηση έκτακτης συνάντησης την προσεχή εβδομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Μέσου, αυτές οι 19 ομάδες έχουν συνασπιστεί και απαιτούν να μάθουν τι άλλαξε σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, που είχε απαγορευθεί η αγοραπωλησία και μάλιστα απορούν με την ταχύτητα των εξελίξεων, αφού μέσα σε 24 ώρες υπήρξε ολική ανατροπή των δεδομένων.

Προφανώς, αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να ανατραπεί η κατάσταση και η κίνηση των «19» έχει περισσότερο να κάνει με την επιθυμία των ομάδων να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με τις εξελίξεις. Μάλιστα, υπάρχει φόβος ότι η φήμη της Premier League θα πληγεί από τη στιγμή που οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το Ταμείο Δημόσιων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport-fm.gr

Related Posts

Follow Us

SOCIAL