Την περίπτωση του Ντουβάν Ζαπάτα εξετάζει η Νιούκαστλ! Ο ζάπλουτος, πλέον, αγγλικός σύλλογος θέλει να αρχίσει να χτίζει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Premier League, έχοντας ως στόχο φυσικά την αποφυγή του υποβιβασμού φέτος.
Κάπως έτσι, ο Κολομβιανός killer της Αταλάντα βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας, η οποία κατέθεσε και πρόταση 30 εκατ. ευρώ στους Ιταλούς. Παρόλα αυτά, βέβαια, οι «μπεργκαμάσκι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν έτσι εύκολα και ζητάνε ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο στα 45 εκατ. ευρώ.
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δείχνει ανοικτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League και εφόσον οι δύο ομάδες τα βρουν, τότε σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
Newcastle have made an offer for Zapata but Atalanta rejected:
— Italian Football TV (@IFTVofficial) January 18, 2022
They offered €5m for loan and €26m to buy if they were saved from relegation.
Atalanta would only consider if they increased the numbers to make it “important figures”
📰 via Sky Italia pic.twitter.com/f78tvzLSIz