Συμφωνία Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ για Ντε Γιονγκ, απομένει το “οκ” του παίχτη! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ολοένα και πιο κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Φρένκι ντε Γιονγκ, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή Onze οι “κόκκινοι διάβολοι” συμφώνησαν με την Μπαρτσελόνα και θα κάνουν δικό τους τον 25χρονο μέσο για 85 εκατ. ευρώ.

Μέρα… ντε Γιονγκ ήταν για την Μπαρτσελόνα η 11η Ιουλίου, καθώς οι Ρίτσαρντ Άρνολντ και Τζον Μούρτο, που αποτελούν τα μεγάλα «κεφάλια» του μεταγραφικού σχεδιασμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και συναντήθηκαν με τους ομολόγους του στην ΜπαρτσελόναΜατέου Αλεμάνι, Ζόρντι Κρόιφ και Ράφα Γιούστε.

Αν και ο πρόεδρος των “μπλαουγκράνα”, Τζουάν Λαπόρτα είχε διαμηνύσει πως ο Ντε Γιονγκ δεν είναι προς πώληση, οι δύο ομάδες φαίνεται πως έδωσαν τα χέρια, με την Μπαρτσελόνα να αναμένεται να βάλει στα ταμεία 85 εκατ. ευρώ.

Το πιο δύσκολο κομμάτι στην υπόθεση είναι να πειστεί ο Ντε Γιονγκ να αποχωρήσει, δεδομένου ότι ο 25χρονος θέλει να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Βέβαια, στο Ολντ Τράφορντ θα συναντήσει τον Έρικ τεν Χαχ, τον προπονητή του στον Άγιαξ, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει το “κλειδί” ανάμεσα στις δύο πλευρές.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide