Ο Τούχελ έβαλε μπλόκο στην μεταγραφή του Ρονάλντο στην Τσέλσι! (pic)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί ξένο σώμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς την προηγούμενη βδομάδα εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει απ’ τον σύλλογο για να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου!

Αφού λοιπόν δεν ακολούθησε την ομάδα στην προετοιμασία ζήτησε από τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες να ψάξει ομάδα για την επόμενη σεζόν με την Τσέλσι να είναι αυτή που έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον και διάθεση να πληρώσει τα 15-17 εκατ. ευρώ που αξιώνει η Γιουνάιτεντ για τον ποδοσφαιριστή!

Όλα αυτά μέχρι χθες, τουλάχιστον έτσι αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail αφού ο Τόμας Τούχελ έβαλε φρένο στην μετακίνηση του Πορτογάλου στο Λονδίνο ζητώντας από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Τοντ Μποέλι να μην προχωρήσει στην μεταγραφή για να μην επηρεαστούν οι ισορροπίες στην ομάδα του.

Είναι φανερό πως ο νέος ισχυρός άντρας των Λονδρέζων ήθελε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή κυρίως για εμπορικούς λόγους ωστόσο τον πρώτο λόγο για το χτίσιμο του νέου ρόστερ τον έχει ο Τόμας Τούχελ τον οποίο εμπιστεύεται πολύ ο Αμερικάνος επενδυτής!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide