Ο οπαδός που έκανε ταξίδι 900 χιλιομέτρων για να στηρίξει την ομάδα μόνος στην εξέδρα (pics)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Το ποδόσφαιρο για πολλούς δεν είναι οι νίκες και οι διακρίσεις αλλά οι εκδρομές και το πάθος της κερκίδας. Αυτοί λοιπόν είναι οι ρομαντικοί του ποδοσφαίρου που ακολουθούν την ομάδα τους παντού και τραγουδούν στις εξέδρες ακόμα και αν βρίσκονται πίσω στο σκορ με 5-0.

Τρανό παράδειγμα είναι και ο οπαδός της Ιταλικής της Προ Βέρτσελι που ήταν ο μοναδικός που είχε βρεθεί στην εξέδρα των φιλοξενουμένων στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάρι (ματς της Β’ Κατηγορίας).

Ο Ιταλικός αυτός σύλλογος είναι άγνωστος για τους περισσότερους εκτός από κάποιους που ασχολούνται βαθιά με το στοίχημα έχοντας όμως 7 κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην ιστορία του.

Ο εικονιζόμενος λοιπόν “Τιφόζι” έκανε ταξίδι 900 χιλιομέτρων για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και αν και μόνος στην εξέδρα έγραψε την δική του όμορφη και ρομαντική ποδοσφαιρική ιστορία.

Από εμάς αξίζει ένα χειροκρότημα γιατί η πίστη και η αγάπη για την ομάδα του είναι δυνατή και αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Και σίγουρα τα δύο γκολ που «έφαγε» από την Μπάρι δε θα του κόψουν τη διάθεση για την επόμενη εκδρομή.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide