Μπουκάγιο Σάκα – Ο 19χρονος “Κανονιέρης” που έδωσε άλλη πνοή στα “Τρία Λιοντάρια”! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Μπορεί ούτε χθες η Αγγλία να έπεισε με την εμφάνιση της, μπορεί να χρειάστηκε ξανά ο Στέρλινγκ για να λυθεί το πρόβλημα της αφλογιστίας, μπορεί ο Κέιν για ακόμη έναν αγώνα να κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα από πλευράς απόδοσης, ωστόσο με την τοποθέτηση του Μπουκάγιο Σάκα στο αρχικό σχήμα, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ίσως να κέρδισε περισσότερα από ότι ο ίδιος πιστεύει.

Ο 19 χρονος “Κανονιέρης” αγωνίστηκε το δεξί άκρο της επίθεσης αντικαθιστώντας τον Φιλ Φόντεντ, από τον οποίο ο κόσμος περίμενε περισσότερα πράγματα και τα κατάφερε περίφημα παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο του MVP!

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Σακά σε τελική φάση Euro κάτι που δεν επηρέασε καθόλου τον νεαρό άσσο της Άρσεναλ, αντιθέτως με την παρουσία του έδωσε άλλη δυναμική στην επιθετική γραμμή της Αγγλίας, κερδίζοντας το χειροκρότημα του πάγκου και της εξέδρας!

Στα 84′ λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στην Τσεχία ο Σάκα ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στον αγωνιστικό χώρο χάρις τα πολλά του τρεξίματα, την πολύτιμη του βοήθεια στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά και τα κερδισμένα του φάουλ!

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο “ιδιόρρυθμος” Σάουθγκεϊτ τον κρατήσει στο βασικό σχήμα στις 29 Ιουνίου όπου και η Αγγλία θα αντιμετωπίσει τον 2ο του 6ου ομίλου για την φάση των 16 της διοργάνωσης!

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide