Μπαρτσελόνα: Σοκαριστικός τραυματισμός του Αραούχο, ασθενοφόρο στο γήπεδο! (video)

[bsa_pro_ad_space id=3]

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να επικράτησε της Θέλτα (3-1), ωστόσο τα πάντα επισκιάστηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Ρόναλντ Αραούχο στο κεφάλι.

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα σε μια ανύποπτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης συγκρούστηκε με τον Γκάβι στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα επενέβησαν οι γιατροί του αγώνα, προκειμένου να επαναφέρουν τον Αραούχο, ενώ χρειάστηκε να μπει ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα μέσα από τα Social Media του συλλόγου, ο Ουρουγουανός στόπερ υπέστη διάσειση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει επιπλέον εξετάσεις.

Η φάση με τον τραυματισμό του Αραούχο προκαλεί ανατριχίλα, καθώς ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Γκάβι, σηκώθηκε έκανε μερικά βήματα στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Άμεσα οι συμπαίκτες του έτρεξαν πάνω του καλώντας τους γιατρούς του αγώνα να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide