Κάνει στροφή στην καριέρα του ο Μέσι, ηθοποιός σε τηλεπτική σειρά! (vid)

Μέσι ηθοποιός
[bsa_pro_ad_space id=3]

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, για αυτό αποφάσισε να δοκιμαστεί και σε κάτι καινούριο. Έτσι, «μεταπήδησε» για λίγο στον χώρο της υποκριτικής , κάνοντας την παρθενική του εμφάνιση στην τηλεόραση της Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να δείξει πως είναι ο G.O.A.T ακόμη και στην υποκριτική, κάνοντας το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο «The Protectors», μιας τηλεοπτικής σειράς στην Αργεντινής, στο πρώτο επεισόδιο που ονομάζεται «The Fall». 

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου ερμηνεύει τον εαυτό του και κάνει την εμφάνισή του στα πρώτα λεπτά. Η σειρά δείχνει την ιστορία τριών ποδοσφαιριστών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες τις οποίες και παλεύουν να ξεπεράσουν. Έτσι, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μέχρις ότου να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο αστέρι του ποδοσφαίρου.

Οι συμπρωταγωνιστές του Λιονέλ Μέσι επισκέπτονται τον Αργεντινό σε ένα ξενοδοχείο στο Παρίσι και του προτείνουν ένα έργο που στοχεύει να υποστηρίξει τους νεαρούς παίκτες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις χαμηλότερες τάξεις διαφορετικών ομάδων. Αυτή η ιδέα ενδιαφέρει τον παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά όλα πάνε στον κατήφορο όταν οι καλεσμένοι αρχίζουν να τον παρενοχλούν με αιτήματα για φωτογραφίες και, κυρίως, όταν προσπαθούν να πείσουν τον ίδιο να ακολουθήσει το πλάνο που σχεδίασαν για εκείνον.

«Σκεφτόμουν να κάνω μια επιχείρηση. Στις διακοπές σου, όταν είσαι σε μια ήσυχη περίοδο με την οικογένειά σου, πηγαίνεις στο Μπουένος Άιρες και παίζεις μια διαφορετική μέρα σε ομάδες των Α, Β και Γ, Τσακαρίτα, Ατλάντα, Μπόκα, Ρίβερ μέχρι να καταλήξεις στην αγαπημένη σου Νιούελς. Ήδη μίλησα με πολλές εταιρείες», είπαν χαρακτηριστικά στον Μέσι, ο οποίος φάνηκε να εκνευρίστηκε με την συγκεκριμένη ιδέα.

Στο άκουσμα μιας τέτοιας ιδέας, ο Μέσι θυμώνει και έχει μια διαμάχη με έναν από τους συμπρωταγωνιστές του. «Μου φαίνεται ότι είσαι άστοχος, πώς έρχεσαι να μου προσφέρεις μια επιχείρηση; Δεν μου το είπαν αυτό, είπαν ότι θα μου μιλήσουν για ένα έργο των νέων ποδοσφαιριστών. Αυτό που κάνω, δεν το κάνω για δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο «Pulga».

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide