Η Παρί “βγάζει” στο σφυρί τον Νεϊμάρ και η Τσέλσι ετοιμάζει πρόταση! (pic)

Νεϊμάρ Τσέλσι
[bsa_pro_ad_space id=3]

Στο Παρίσι θεωρείται σίγουρη η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι ωστόσο δεν πρόκειται για μάλλον για τη μοναδική “μεγάλη” αποχώρηση αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα την πόρτα εξόδου θα δει και ο Νεϊμάρ!

Ο Νειμάρ δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο στο Παρίσι, όπως φαίνεται, οι επιδόσεις του δεν είναι οι καλύτερες και αυτό έχει προβληματίσει την ομάδα, που ψάχνει την μεταγραφή του, αλλά και τον κόσμο της Παρί.

Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Παριζιάνοι έχουν ορίσει και το ποσό το οποίο επιθυμούν να λάβουν για να αποδεσμεύσουν τον 31χρονο σταρ. Και δεν είναι σε καμία περίπτωση εξωπραγματικό, όσο εκείνο που είδε δαπανηθεί για να αποκτηθεί από την Μπαρτσελόνα…

Η βρετανική Mirror ισχυρίζεται σήμερα πως εκτός του Μέσι που μοιάζει πλέον βέβαιο πως θα αποχωρήσει, την πόρτα της εξόδου του Παρκ Ντε Πρενς θα δει και ο Νεϊμάρ.

Μάλιστα αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη για να αποκτήσει τα δικαιώματά του μοιάζει να είναι η Τσέλσι. Οι “μπλε” θέλουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη γραμμή κρούσης και πιστεύουν πως ο 31χρονος σούπερ σταρ είναι ο άνθρωπος που θα τους δώσει το κάτι παραπάνω.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως το καλοκαίρι η Παρί είχε προτείνει τον Βραζιλιάνο στη Τσέλσι, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν μπορούσαν να καλύψουν το ποσό του συμβολαίου του.

Η “El Pais” υποστηρίζει λοιπόν ότι οι Λονδρέζοι έχουν σκοπό να καλύψουν όλο το συμβόλαιο του Νεϊμάρ που ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2023.

Οι Λονδρέζοι, από την άλλη, κρατούν σιγή ιχθύος, καθώς δεν έχουν διαψεύσει αλλά ούτε επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ, με τα Βρετανικά ΜΜΕ να αναφέρουν το θέμα του καλοκαιριού.

EYE Sport Cyprus

Previous slide
Next slide